Lekisonsdag

På onsdagen hade vi en jättelyckad Lekisonsdag! Våra holmbor kom undantagsvis redan två timmar tidigare än de vanligtvis brukar komma, vilket ledde till att vi hade extra mycket tid till lekar och strandhäng. Eftersom vi dessutom hade vädret på vår sida blev det allt som allt en väldigt fin dag!

Vi lekte maffia på stranden och det var jätteroligt, eftersom alla våra holmbor var så proffs på det och det därför blev väldigt långa rundor. Vår middag bestod traditionellt av grillad korv och majs samt saft och några marshmallows. Vi satt vid bastun och åt och diskuterade allt från skolavslutningen till varför sojakorv är/inte är nyttigt- det fanns olika åsikter om saken.

Efter middagen deltog vi i lägrets mässa, vilket var en väldigt givande och ny upplevelse för största delen av våra holmbor, då ingen av dem tillhörde Johannes församling. Johannes andakter och mässor skiljer sig en hel del från Petrus och Matteus församlings andakter och mässor, och därför har det varit väldigt trevligt att få uppleva något alldeles nytt. Stämningen på mässan var dessutom alldeles på topp, trots att konfirmanderna hade åkt ut först samma dag.

På kvällen hade vi ännu holmsnack uppe i Solstugan, och det blev väldigt intressanta diskussioner, då vi var så många och alla kom med sina egna åsikter. Så gott som alla våra holmbor blev övernatten, och alla kunde gå och lägga sig nöjda och glada efter att ha haft en mysig dag med nya bekantskaper.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: