Fenomenet Lekisonsdag

När Matteus församling intar Lekholmen blir det alltid ett större driv bakom lekisonsdagarna. Hela lägret är med, alla konfirmader och hjälpisar, vilket lyfter hela konceptet till nya höjder. Mat ska grillas för åttio personer, lekarna behöver planeras ordentligt så de fungerar i stor grupp och i mässan ansvarar både holmbor och lägerdeltagare för de olika uppgifterna. Kort sagt körs hela lekisonsdagsprogrammet i en större skala.

Förra veckan var det premiär för Lekisondag i Matteusstyle. Det var en kväll fylld med roliga lekar, mycket grillkorv och mycket skratt. Vädret var på vår sida och solen bidrog till att höja stämningen. Kvällens avslutande mässa bjöd på ett avslappnat andningsrum ifrån vardagens sorger och bekymmer.

Det är så fint att vi har denna möjlighet att samlas och ha roligt tillsammans på Lekholmen. Lekis är en värdefull plats för många, här sker möten människor emellan, här lär man känna nya vänner och här njuter man av sommarveckorna tillsammans, långt borta ifrån skolvardagen. Också fast man inte gått skriban här så är man varmt välkommen ut hit. Alla får vara med.

Nu på onsdag har du igen en möjlighet att komma och njuta av god stämning med lekar, grillning och mässa tillsammans med lägerdeltagare och holmbor på Lekis. Missa inte chansen!

Här följer några bilder från förra lekisonsdag

IMG_6410IMG_6380IMG_6389IMG_6501

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: