En vecka på holmen

Nu har jag varit en vecka på Lekholmen som holmhjälpis. En vecka med fina människor, fint väder och fina stunder. Veckans holmhjälpisar var jag, Alina och Amos. Holmteamet har jobbat hårt under veckan så att holmborna och dagsgesterna har fått njuta på Lekholmen så bra som möjligt och vi har haft väldigt många besökaren på Lekholmen under denna vecka! På barnenstisdag fick vi förvånansvärt många barnfamiljer till holmen, som hämtade ett stort glädje till oss! Vi har haft duktiga grillmästaren som har grillat god mat åt oss. Gemenskapen på holmen har varit överlag väldigt bra och vi har spelat bla. olika bollspel och gjort andra aktiviteter tillsammans. Mina favorit stunder under vecka har varit andakterna, där man får helt enkelt bara slappna av och njuta av sånger. Nu skall jag åka hem och vila tills nästa läger som börjar på torsdagen. Hoppas följande holmteamet får många holmbor och besökaren till holmen, och att de får både njuta av olika uteaktiviteter men också slappna av i dom lugna stunderna under andakterna!

-Milana

20049002_1358673854182436_842028067_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: