Första veckan på lekis

En vecka har holmen varit på G. Vädret har varierat men stämningen har ändå varit på topp varje dag.

Det finaste men lekholmen som man fått se tydligt denhär veckan har varit det otroliga i att få dela holmen svenska församlingarna sinsemellan. Att få delta i Johannes läger, se deras traditionella sätt att hålla Laudes och Completorium och sen få hålla en andakt som blandar element från både Petrus och Matteus. Jag tror att vi alla kan lära oss mycket från varandra och det börjar med att se, fråga, delta och vara aktiv och öppen för vad Gud gör genom de andra församlingarna och deras olikheter.

Till sist, eftersom jag är så full av glädje efter en otrolig högmässa, med ett helt otroligt bänd som bara spela liv, och för att jag älskar dessa människor så mycket, vill ja ta och ge en shoutout åt våra FANTASTISKA holmhjälpisar Challe, Seba och Alex. Di ha vari så otroliga, fulla av liv, glädje och nyfikenhet. Di ha hjälpt mej se att det här faktist är världens bästa jobb. Tack!

34899001_2010593272285366_4819517849498288128_n.jpg

– Holmungdomsledare Nadde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: