Gotta catch ‘em all på Lekis

Hej igen! Hoppas ni har alla haft en bra midsommar. Efter några dagars paus har Lekis väckts upp igen från midsommaren med full fart. Första holmborna kom redan genast på söndagen och sen dess har det varit ganska mycket folk på holmen vilket har känts härligt.

Igår hade vi Barnens Tisdag eller BT som jag tycker om att kalla den.  Denna gång var det Pokemons som gällde som program. Deltagarna fick som uppgift att bli Pokemon tränare som skulle gå ut på holmen och fånga olika Pokemons som rörde sig omkring på holmen och samtidigt samla pokebollar från olika stationer genom att klara av olika kluriga uppgifter. Pokebollarna var märken att man klarat av de olika stationerna som handlade om mod, vishet, skicklighet, balans etc. Till slut när man hade samlat alla märken och fått tillräckligt med Pokemons så blev det dags att gå möta den stora Pokemon Tränaren i en sista spännande tävling.

pokemonspårning 3

Så såg ut kartan och pokemonen som var ute på holmen

Det var roligt att se hur många familjer som kom ut till holmen, jag tror att vi slog årets rekord för BT deltagare. Jag blev väldigt imponerad när jag fick se hur alla deltagare arbetade tillsammans och kämpade på varandra för att komma igenom de olika uppgifterna de hade. Jag tycker att det visar att då vi kommer tillsammans och stöder varandra kan vi faktiskt bli starkare och lätta på de utmaningar vi har.

-Holmungdomsledare Pate

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: