Sol, värme o nya typer

37234063_2280978915251749_4899331115090706432_n

Hej, och länge sen sist! Efter midsommaren har vi hunnit med allt möjligt här på holmen och mycket har ändrats. Läger kommer och går, och Holmteamet har byts ut. Vi vinkar hejdå till holmungdomsledarna Nadde och Pate, och tar emot de nya holmungdomsledarna Amos, Tonje och Sofia.

Den här veckans Barnens Tisdag var en succé med en olympiad, och vi slog faktiskt deltagarrekordet med hela 24 deltagare! På onsdagen hade vi Lekisonsdag med Matteus skribaläger och ett rekord slogs också då. Vi grillade, chillade och firade mässa tillsammans. På veckoslutet har vi haft Sommardagar, en weekend för holmbor, men ni får höra mera om den senare!

Tänk dig att få hänga dagarna långa med härliga typer, diskutera svåra frågor med olika människor och få höra deras varierande åsikter. De blir en oändlig lista ifall man börjar rabbla upp allt man kan och får vara med om här på holmen. Men att få leka, mysa, kolla på solnedgång, grilla, chilla, simma, skratta, sjunga och dessutom sova med sina kompisar, lite som när man var liten och fick övernatta hos sina vänner, är super roligt.  Gemenskapen här är något helt unikt och det bästa är att det inte ställs några krav på dem som vill vara med! Därför tror jag att denna holme har blivit viktig för så många.

 

-Holmhjälpis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: