Vilda mumin troll på Lekholmen

Hejsan igen.

Det var ett tag sedan vi skrivit till bloggen, så nu är det på tiden att sätta sig ner en stund och bara skriva lite om vad som hänt på holmen på sistone. Förra veckan gick relativt snabbt, och vädret var vad det nu varit länge. Alltså för varmt för att kunna tänka. Det resulterade i att vi på holmen spenderade mycket tid med att simma. Vilket var skönt och uppfriskande, båtbryggan är ett fint ställe att vara med sina vänner. Man kan hoppa i och simma runt, men fast man inte simmar kan man sitta där och ta del av gemenskapen av att alla skrattar och har roligt.

På barnens tisdag förra veckan hade vi ett spännande mumin äventyr som avslutades med ett glass kalas. Barnen skulle då gå från station till station tillsammans med deras föräldrar och rädda olika mumin karaktärer. Efter programmet fick familjerna njuta av glassen och det fina vädret på holmen med simning eller bara att vara tillsammans. På onsdagen var det dags för Matteus sista läger för sommaren att ta sig hemåt. Medan vi vinkade hejdå åt Matteus kom Petrus ledar team till holmen för att förbereda deras läger. På lekisonsdag var vi inte så många, till skillnad från de tidigare onsdagarna. Men det var ganska skönt att kunna tala med alla vid grillen. Men sen till programmet efter grillningen kom Petrus hjälpledare med, så då fick vi ihop ett bra gäng att leka med. Och så avslutade vi lekisonsdagen med en stämningsfull mässa.

Det här var kort och gott de största programmen vi hade under den veckan. Men fast vi inte har något stort special program på de andra dagarna blir de aldrig tråkiga, det finns alltid någonting att göra eller någon att tala med. Lekholmen är full med liv och skratt, man fylls med energi och glädje bara genom att stiga av båten.

-Holmungdomsledare

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: