Lugnet före stormen

38635899_812603679128427_9190769416852209664_n

Den senaste veckan på Lekholmen har varit fylld med både ljud och lugn. Vi hade en mycket livlig barnens tisdag med många barnfamiljer som deltog. De var med på vår bibelspårning och badade på Lekholmens fantastiska sandstrand.

Denna veckans lekis onsdag var lite annorlunda än vanligt. Vi grillade vid bastuklipporna, till skillnad från de tidigare gångerna, då vi grillat vid matsalen Kostis. Dagsgästerna badade dessutom bastu och njöt av solnedgången tillsammans med resten av holmen.

Under slutet av veckan råkade vi som jobbar på holmen ut för en helt ny situation. Den ön som oftast är full med pratsamma ungdomar blev plötsligt en tom ö med mycke få människor. Efter denna upplevelsen var nog hela holmteamet överens om att Lekholmen inte är sig själv utan de människor som kommer ut till ön och gör Lekholmen till en så trivsam plats.

Fastän slutet av veckan har varit lugnare har vi ändå haft flera holmbor som njutit av somriga vädret på Lekholmen. Vi har spelat kubb, volleyboll, mario kart och uno, dessutom har vi simmat en hel del – idag gjorde vi det i spöregn under den lilla “stormen” på kvällen!

Andra saker som holmteamet har hunnit med den här veckan är att vi städat all stearin bort i kapellet och storstädat hela Lekholmen av skräp i naturen. Medan vi gick en rundtur på holmen då vi städade upptäckte vi en massa nya platser på ön som vi inte visste att fanns. Det var roligt att märka att även då man varit flera gånger på holmen fanns det fortfarande platser som förblivit outforskade.

Slutet av veckan märker också ut slutet på detta ovanliga lugn – vi får ut både barnläger och skribaläger med respektive ledare. Önskar lycka till åt ledarna och de nya holmhjälpisarna som kommer imorgon!

– Kira Rajala, holmhjälpis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: