Tack för oss!

Sista veckan för period 1 har rullat framåt med en hård fart. Vi ungdomsledare har det svårt att begripa att tiden gått så snabbt och att vårt uppdrag som holmungdomsledare snart är slut. Under de gångna veckorna har vi fått uppleva så fina saker, vi har fått äran att träffa massor med nya människor och vi har knutit en massa nya vänskaper. Lite utmanande var det i början i och med att det var vår allas första gång som holmungdomsledare, men tillsammans lyckades vi lösa problemen och skapat fina minnen. Vi har skrattat tillsammans, vi har gråtit tillsammans och upplevt alla känslor där emellan. 

Vårt holmungdomsledarteam för period 1, alltså Ida, Karo och Kira har suttit ner och diskuterat om vårt favorit minne från Lekholmen den här sommaren och vi tänkte dela med oss av dem till er. 

Ida:

Min period som holmungdomsledare började lite senare än Kiras och Karos, men oberoende kom jag lika fint in i holmteamet och min tid på lekis började fint. Under den här tiden jag har jag fått uppleva härliga människor, deltagit i djupa och roliga diskussioner och har fått fantastiska minnen, men ett av mina allra favorit minnen från vår period som holmungdomsledare har varit ett av våra morgonprogram. Vi spelade volleyboll med en stor grupp holmbor. Alla var på super bra humör och med musiken blev stämningen helt enormt uppmuntrande. Det gjorde att spelet blev roligare och första gången fick jag vara med om en ”ordentlig” volleybollsmatch. Gemenskapen efter programmet och atmosfären blev så mycket trevligare efter det.

Karo:

Det är nog mycket svårt att välja ett favorit minne för jag tycker hela perioden har varit helt fantastisk, varje vecka har haft sina egna stunder. Jag har minnen från varje plats på lekis från karaoke i kapellet till roliga natistunder i solstugan. Men det bästa har varit de människor man har träffat med mycket skratt.

Kira:

Mina favorit minnen från Lekis denna sommaren är brygghäng. Sommaren har varit extrem varm så vi har spenderat en hel del av tiden på bryggan för att simma och sola. Men det som har gjort brygghäng så viktigt för mig är diskussionerna som alltid lämnat ett brett leendet på mitt ansikte.

Vi vill tacka alla holmhjälpisar, holmbor och dagsgäster för att ni har gjort denna sommaren på Lekis så underbar. Nu ger vi över uppdraget till Alina, Sofia och Janna och önskar dem lycka till!

Holmungdomsledarna: Kira, Ida & Karo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: