NYtt team på holmen!!

Den här veckan har holm teamet bytt och nya holmungdomsledarna har anlänt till holmen. Det tog några dagar att få allt och rulla som det skall men nu känns det som att allt är under kontroll. Vi är redo för nya holmbor och dagsgäster och taggade för att planera och ordna program åt er, så anmäl er modigt och kom till holmen!

Holmungdomsledarna Allu, Sofia och Janna

Under den här veckan har vi hunnit med mycket, Barnens tisdag med serieteckning, lekis onsdag med kubb turnering och spelkväll. Utöver dessa aktiviteter har vi hängt, chillat, ätit, firat andakt, simmat och gjort mycket annat.

Kubbdeltagarna

Under veckan har vi haft supermega varmt och hett. Men vi har kommit ihåg att dricka mycket vatten 🙂

Stay hydrated

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: